Bahçelievler Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, insanlık değerinin önemini kavrayan, İslam dinini doğru öğrenen ve öğreten, her alanda bilginin gücünü yanına alan, bilginin paylaştıkça çoğalacağını bilen, paylaşma ve işbirliğine açık olan. İdeal oluşturmak isterken ödün vermekten ziyade örnek olması gerektiğine inanan. Verdiğimiz eğitim, öğrencileri bir öğrenime hazırlayan, herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olduğunu bilen, zamanın önemini kavramış olan ve işlerin “tam zamanında” ve “olması gerektiği gibi” yapılmasını bilen bir nesil yetiştirilmesi.

Misyon: Toplumsal erdemi yakalamış, ahlaki kuralları benimsemiş ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; Uygulamaya koyduğu modern yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğreten ve öğrenen, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, örnek bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:30 BAŞLANGIÇ 14:50 BİTİŞ
Isınma: doğal gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bahcelievleriho.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi Adnan Doğu Caddesi No 61/1 KIRIKKALE

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mahallesi Adnan Doğu Cad.

Adres - Bahçelievler Mahallesi Adnan Doğu Caddesi No 61/1 KIRIKKALE

Ulaşım minibüs hattı